Paste eco, fara gluten, din porumb, ovaz, spanac Reteta nr. 6, 250 g, Republica Bio
Proprietati:
- paste ecologice, fara gluten, vegane, fara organisme modificate genetic, fara aditivi sau coloranti;
- bogate in proteine si fibre;
- respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu au fost iradiate.
- testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante;
- toate ingredientele sunt din afara Chinei si produsul este fabricat in UE;
- produs in Italia pentru Republica Bio;
- porumbul contine o varietate de vitamine B, de 10 ori mai multa vitamina A decat alte cereale si potasiu;
- fulgii de ovaz sunt printre cele mai sanatoase cereale de pe planeta, fiind bogati in carbohidrati cu eliberare treptata, antioxidanti si fibre;
- spanacul este sursa de antioxidanti, vitamina A, vitamina C, vitamina K1, folati, fier si calciu;
- datorita continutului de fibre pot sustin sanatatea tractului gastro-intestinal si pot ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange;
- produsul nu contine alergeni.
Mod de preparare:
Pune la fiert 2 litri de apa intr-o oala mare si adauga pastele cand apa a dat in clocot. Pentru textura al dente lasa pastele
la fiert 6 min. sau continua pana la 8 min. daca le preferi mai bine facute.
Poti sa folosesti pastele Republica Bio cu sosuri, in salate, in supe sau in garnituri.
Ingrediente:
Faina de porumb alb* 60%, faina de porumb galben* 25,5%, faina de ovaz* 12,5%, pudra de spanac* 2%
*ingredient certificat ecologic.
Declaratie nutritionala:
Valori nutritionale per 100 g:
Energie Kcal 1512 / KJ 3575, grasimi 3,2g, din care acizi grasi saturati 0,5g, carbohidrati 70,5g, din care zaharuri 1,5g, proteine 8,9g, fibre 5,6g, sare 0,01g.
Precautii:
Poate contine urme de: soia.
Prezentare:
250 g