Paste Fainoase din Faina de Porumb si Orez Bio Caserecce 250 grame Molino Adriani
Paste Fainoase din Faina de Porumb si Orez Bio Caserecce 250 grame Molino Adriani
Paste Fainoase din Faina de Porumb si Orez Bio Caserecce 250 grame Molino Adriani

Paste Fainoase din Faina de Porumb si Orez Bio Caserecce 250 grame Molino Adriani


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

0 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
9.53 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 17153
Code de bare: MA21BD103
Tip produs: Paste Fainoase
Specialitate: Paste si Orez
Gramaj[g]: 250 g
CASERECCE BIO DIN FAINA DE PORUMB SI OREZ, 250G FELICIA
 
Fara gluten
 
Timp de fierbere 10-11 min.
 
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
 
Ingrediente: 50% faina de porumb*, 38% faina de orez brun*, 12% faina de orez.
 
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
 
Mod de preparare: Aduceti 1L de apa la fierbere. Adaugati 100g de paste Felicia ecologice si fierbeti dupa timpul recomandat. Scurgeti bine si serviti cald cu garnitura preferata.

 

Informatii nutritionale

per 100 g

RI%

Valoare energetica

1504 kJ / 355 kcal

18*

Grasimi, din care

2,3 g

3*

acizi grasi saturati

0,8 g

4*

Carbohidrati, din care

76 g

29*

zaharuri

0,5 g

<1*

Fibre

2,2 g

 

Proteine

6,8 g

14*

Sare

<0,01 g

<1*

 
 
*RI%= valori nutritionale de referinta pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal).
 
Reteta: Caserecce cu piure de fasole si ciuperci
 
Numar de portii: 4 persoane
 
Timp de preparare: 20 minute
 
Dificultate: usor
 
Ingrediente necesare:
 
Caserecce ecologice din faina de orez si porumb 250g, piure de fasole 200 g, ardei iute 200 g, cuperci de padure 200 g, ardei 300 g, maghiran (dupa gust), usturoi (dupa gust), ulei de masline extravirgin.
 
Preparare:
 
1.Taiati ardeii, ciupercile si usturoiul.
 
2.Se toarna totul intr-o tigaie cu ulei si se adauga maghiranul.
 
3.Pregatiti un piure de fasole si asezati-l pe fundul farfuriei.
 
4.Taiati ardeiul iute in fasii.
 
5.Gatiti si scurgeti pastele ,,al dente".
 
6.Adaugati pastele in tigaie cu ingredientele preparate, amestecati si asezati continutul in farfurie peste piureul de fasole.
 
7.Decorati cu ardei iute crud.
 
Continut: 250g   
  
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
 
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
 
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙