CASERECCE BIO DIN FAINA DE PORUMB SI OREZ, 250G FELICIA
Fara gluten
Timp de fierbere 10-11 min.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente: 50% faina de porumb*, 38% faina de orez brun*, 12% faina de orez.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Mod de preparare: Aduceti 1L de apa la fierbere. Adaugati 100g de paste Felicia ecologice si fierbeti dupa timpul recomandat. Scurgeti bine si serviti cald cu garnitura preferata.
Informatii nutritionale
|
per 100 g
|
RI%
|
Valoare energetica
|
1504 kJ / 355 kcal
|
18*
|
Grasimi, din care
|
2,3 g
|
3*
|
acizi grasi saturati
|
0,8 g
|
4*
|
Carbohidrati, din care
|
76 g
|
29*
|
zaharuri
|
0,5 g
|
<1*
|
Fibre
|
2,2 g
|
|
Proteine
|
6,8 g
|
14*
|
Sare
|
<0,01 g
|
<1*
|
*RI%= valori nutritionale de referinta pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal).
Reteta: Caserecce cu piure de fasole si ciuperci
Numar de portii: 4 persoane
Timp de preparare: 20 minute
Dificultate: usor
Ingrediente necesare:
Caserecce ecologice din faina de orez si porumb 250g, piure de fasole 200 g, ardei iute 200 g, cuperci de padure 200 g, ardei 300 g, maghiran (dupa gust), usturoi (dupa gust), ulei de masline extravirgin.
Preparare:
1.Taiati ardeii, ciupercile si usturoiul.
2.Se toarna totul intr-o tigaie cu ulei si se adauga maghiranul.
3.Pregatiti un piure de fasole si asezati-l pe fundul farfuriei.
4.Taiati ardeiul iute in fasii.
5.Gatiti si scurgeti pastele ,,al dente".
6.Adaugati pastele in tigaie cu ingredientele preparate, amestecati si asezati continutul in farfurie peste piureul de fasole.
7.Decorati cu ardei iute crud.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia