Caracteristici: produse bio, hand made Gramaj: 250g Descriere produs: faceti masa mai colorata si atractiva cu aceste paste bio hand made special oferite de sarbatori. Aceste paste viu colorate, bogate in proteine, a caror culoare este data de ingrediente naturale: spanac, sfecla rosie, turmeric sau boia de ardei aduc in farfuria ta toate aceste arome si gusturi inconfundabile. Paste fabricat manual, uscate dupa metode utilizate de stramosi, cu un proces lent și rafinat, cu paste extrudate cu matrite de bronz, care fac pastele delicioase formand un amestec unic cu condimentele ... Ingrediente: gris de grau dur*, apa*. Arome naturale: spanac, sfecla rosie, turmeric, boia de ardei. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Fara coloranti artificiali. Contine gluten. Poate contine urme de moluste si produse derivate, peste. Poate contine si urme de cereale care contin gluten: grau, secara, orz, ovaz, spelt, grau Khorasan Kamut Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de sursa de caldura si lumina. Tara de origine: Agricultura UE Fabricat: Italia Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 7-8 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere. Folositi 1l de apa la fiecare 100 de grame de paste. Paste isi mentin culoare si dupa fierbere.Le puteti servi ca atare cu sosul favorit Noi iti oferim:
Reteta de paste alla Boscaiola:
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 250g bacon 1 ceapa medie, tocata marunt 2 catei de usturoi zdrobit ciuperci 300g taiat felii subțiri 300 ml smanatana 1 ceasca de mazare congelate 350g paste curcubeu 1/2 ceasca de patrunjel proaspat tocat parmezan si pesmet la servire Pregatire: 1. Incaziti uleiul intr-o tigaie mare. Feliati baconul si gatiti cu ceapa si usturoi, amestecand ocazional, timp de aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa este moale, iar baconul devine auriu. 2. Adaugati ciupercile si gatiti timp de inca 5 minute. Adaugati smantana si mazare sii fierbeti pana cand mazarea este delicata. 3. In acelasi timp, fierbeti pastele intr-o oala mare de apa fiarta sarata timp de 7-8 minute. Scurgeti. 4. Adaugati pastele si patrunjelul in tigaie cu sos si amestecati pana se combina bine. Serviti imediat cu parmezan si pesmet. Certificare bio: IT-BIO-014 Probios va ofera de sarbatori paste speciale organice produse traditional in colaborare cu partenerul Pastificio Leo, producator cu experienta de 16 ani.