FARFALLE BIO DIN OREZ INTEGRAL 250G FELICIA
Fara gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Timp de fierbere 10 minute.
Ingrediente: 100% faina de orez integral*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura Italia.
Valori nutritionale medii Per 100 g %VR*:
Valoare energetica 1481 kJ / 350 kcal 18*
Grasimi, din care 2,8 g 4*
acizi grasi saturati 0,7 g 4*
Carbohidrati, din care 72 g 28*
zaharuri 0,8 g 0,9*
Fibre 3,2 g
Proteine 7,5 g 15*
Sare 0 g 0*
%VR*=Valori de referinta medii pentru un adult (8400kJ/2000kcal)
Mod de preparare:
Aduceti 1 litru de apa la fierbere si adaugati 7 g de sare. Se adauga 100 g de paste Felicia, se fierbe 10 min. timp in care se amesteca regulat.
3.Se scurge bine si se serveste imediat cu sosul preferat.
RETETA: FARFALLE PRIMAVERA
Numar de portii: 4 persoane. Timp de preparare: 15 minute. Dificultate: usor
Ingrediente necesare: Farfalle din faina de orez integral 250 g, o lamaie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de masline extravirgin, sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbeti fasolea verde in apa sarata timp de 10 minute. Scurgeti si raciti fasole verde in apa rece. Taiati lamaia cu coaja in triunghiuri de 1 centimetru.
Taiati ardeiul in fasii. Amestecati toate ingredientele si asezonati cu ulei de masline, sare si piper. Fierbeti farfallele in apa sarata. Se scurg pastele ,,al dente", se condimenteaza cu sare, piper si ulei, si se serveste cu cateva frunze de busuioc.
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Continut: 250g
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia