Descriere
Paste konjac orez, Eco - fara gluten, fara grasimi, fara zahar
Sunt produse din faina konjac (radacina unei plante cultivate in China si Japonia), fiind traditionale asiatice. Pastele nu au o aromoma proprie, asadar absorb cu usurinta aroma condimentelor si ingredientelor cu care sunt gatite.
Sunt potrivite pentru persoanele cu un regim alimentar vegetarian si vegan.
Ingrediente: apa purificata, faina de konjac*, fibre de ovaz*. *cultivat ecologic
Mod de preparare:
Metoda I: Se scurg intr-o sita, se clatesc cu apa rece, se adauga la feluri de mancare preferate.
Metoda II: Se fierb timp de aprox. 5 minute, se scurg, se adauga la feluri de mancare preferate.
Metoda III: Prajiti timp de 5 minute intr-o tigaie, se adauga la feluri de mancare preferate.
Valori nutritionale la 100g:
energie 35kJ/9kcal,
proteine 0.2g,
carbohidrati 0g, (din care zaharuri 0g),
lipide 0g (din care saturate 0g),
fibre 4g,
Sare 0g.
Nu contine gluten. A se consuma de preferinta inainte de: vezi ambalaj (zi,luna,an). A se pastra la loc uscat, racoros. A nu se congela. Dupa desigilare, pastrati in apa curata maxim 2 zile. rodus/Cultivat: China. Tara de provenienta: Polonia.