Paste nepreparate din faina semi-integrala de grau si faina de orez brun, cu supa miso de ghimbir. Este un meniu sanatos usor de pregatit, gata in 4 minute, ideal pentru persoanele ocupate care au nevoie de o masa rapida si hranitoare, fara compromisuri legate de gustul acestei.
Produs bio vegan fara glutamat monosodic (MSG) si cu un continut redus de grasimi.
Ramen sunt paste japoneze importate din China in timpul perioadei Meiji. Aluatul este preparat din faina de grau, sare, apa si kansui (o forma de apa alcalina), lasat sa creasca si apoi intins si taiat sub forma de taitei subtiri de forma, latime si lungime ce pot varia. Taietei ramen au o textura ferma si culoare de obicei galben pal, si se servesc cu bulion pe baza de carne sau ocazional peste, aromatizat cu sos de soia miso, adesea adauganduse la sfarsit ca topping felii de carne de porc, alge marine uscate, mema (muguri tineri de bambus) si ceapa verde. Aproape fiecare regiune din japonia are propria sa varianta de ramen, de la „tonkotsu ramen” (bulion de oase de porc) din Kyushu, la „miso ramen” din Hokkaido.
Miso Ramen Clearspring este o masa hranitoare rapida ce beneficiaza de toate calitatile nutritive specifice ingredientelor sale, de cea mai buna calitate: cereale bio, miso preparat dupa netoda traditionala japoneza si ghimbir. Gata in doar 4 minute, produsul nu contine compusi daunatori organismului precum MSG (glutamat monosodic), aditivi artificiali sau OMG (organisme modificate genetic). Este un aliment delicios suta la suta vegetarian si vegan, hranitor si usor de preparat.
Taieteii Clearspring sunt foarte diferiti de alte paste ramen de pe piata. Sunt prelucrati manual cu multa arta pentru a avea o aroma si o textura de cea mai buna calitate. Fainurile folosite sunt atent selectate, respectiv faina semi-integrala de grau si faina de orez brun, iar taieteii sunt apoi mai degraba aburiti decat prajiti in ulei, astfel incat sunt deliciosi si au un continut redus de grasimi.
Baza pentru supa este sub forma de pasta ce se dizolva instantaneu si ca urmare supa obtinuta este una fina si omogena, cu un gust mai proaspat decat cele obtinute din semipreparate sub forma de pudra. Supa miso este un amestec hranitor de miso de orez brun, mirin, piureuri de ghimbir si de usturoi, alge kombu, sos de soia si ulei de susan prajit.
Miso este o pasta din boabe de soia fermentate si orez sau orz, esentiala in bucataria japoneza. Extrem de usor de combinat si sanatoasa, adauga un gust savuros supelor, tocanelor, preparatelor pregatite la gratar si celor fierte.
Mirin este un ingredient pentru gatit dintre cele mai importante in Japonia, realizat din orez glutinos ce este aburit si amestecat cu koji (Aspergillus oryzae) si shochu (bautura alcoolica din orez, cereale sau cartofi dulci). Acest condiment dulce siropos adauga gust si luciu multor preparate culinare.
Ingrediente
Alergeni: contine grau, soia, susan.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | kJ | 296 |
kcal | 70 | |
Proteine | g | 2,5 |
Carbohidrati | g | 12 |
zaharuri | g | 0,1 |
Lipide | g | 1,2 |
acizi grasi saturati | g | 0,2 |
Sare | g | 0,9 |
Preparare: pentru o portie puneti 400 ml de apa intr-o cratita si aduceti-o la temperatura de fierbere. Adaugati o porite de taietei si fierbetii 4 minute amestecand ocazional. Adaugati continutul unui pachet de baza pentru supa chiar inainte de a oprii focul si amestecati bine. Se serveste cu topping-urile preferate.
Recomandari: puteti adauga topping-urile preferate pentru a va crea propriile retete de ramen. Puteti combina spre exemplu alge nori, alge wakame, salata de alge sau ciuperci shiitake, cu felii de morcovi, broccoli, fasole franceza, ceapa verde sau arpagic.
Agricultura UE/non-UE.
Tara de provenianta: Anglia