Paste nepreparate din faina semi-integrala de grau si faina de orez brun, cu supa de sos de soia. Este un meniu sanatos usor de pregatit, gata in 4 minute, ideal pentru persoanele ocupate care au nevoie de o masa rapida si hranitoare, fara compromisuri legate de gustul acestei.
Produs bio vegan fara glutamat monosodic (MSG) si cu un continut redus de grasimi.
Ramen sunt paste japoneze importate din China in timpul perioadei Meiji. Aluatul este preparat din faina de grau, sare, apa si kansui (o forma de apa alcalina), lasat sa creasca si apoi intins si taiat sub forma de taitei subtiri de forma, latime si lungime ce pot varia. Taietei ramen au o textura ferma si culoare de obicei galben pal, si se servesc cu bulion pe baza de carne sau ocazional peste, aromatizat cu sos de soia miso, adesea adauganduse la sfarsit ca topping felii de carne de porc, alge marine uscate, mema (muguri tineri de bambus) si ceapa verde. Aproape fiecare regiune din japonia are propria sa varianta de ramen, de la „tonkotsu ramen” (bulion de oase de porc) din Kyushu, la „miso ramen” din Hokkaido.
Miso Ramen Clearspring este o masa hranitoare rapida ce beneficiaza de toate calitatile nutritive specifice ingredientelor sale, de cea mai buna calitate: orez brun si sos de soia cu o aroma bogata, preparat dupa metoda traditionala japoneza. Gata in doar 4 minute, produsul nu contine compusi daunatori organismului precum MSG (glutamat monosodic), arome sau coloranti artificiali. Este un aliment delicios suta la suta vegetarian si vegan, hranitor si usor de preparat.
Taieteii Clearspring sunt foarte diferiti de alte paste ramen de pe piata. Sunt prelucrati manual cu multa arta pentru a avea o aroma si o textura de cea mai buna calitate. Fainurile folosite sunt atent selectate, respectiv faina semi-integrala de grau si faina de orez brun, iar taieteii sunt apoi mai degraba aburiti decat prajiti in ulei, astfel incat sunt deliciosi si au un continut redus de grasimi.
Baza pentru supa este sub forma de lichid nutritiv concentrat si ca urmare supa obtinuta este una fina si omogena, cu un gust mai proaspat decat cele obtinute din semipreparate sub forma de pudra. Este preparata cu sos de soia japonez autentic, sare de mare din Atlantic nerafinata si sirop de malt de orez in loc de zahar rafinat.
Ingrediente
Alergeni: contine grau, soia, orz, susan.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | kJ | 298 |
kcal | 70 | |
Proteine | g | 2,3 |
Carbohidrati | g | 14 |
zaharuri | g | 0,3 |
Lipide | g | 0,5 |
acizi grasi saturati | g | 0,1 |
Sare | g | 0,84 |
Preparare: pentru o portie puneti 400 ml de apa intr-o cratita si aduceti-o la temperatura de fierbere. Adaugati o porite de taietei si fierbetii 4 minute amestecand ocazional. Adaugati continutul unui pachet de baza pentru supa chiar inainte de a oprii focul si amestecati bine. Se serveste cu topping-urile preferate.
Recomandari: puteti adauga topping-urile preferate pentru a va crea propriile retete de ramen. Puteti combina spre exemplu alge nori, alge wakame, salata de alge sau ciuperci shiitake, cu felii de morcovi, broccoli, fasole franceza, ceapa verde sau arpagic.
Agricultura UE/non-UE.
Tara de Provenienta: Anglia.