Paste din faina de hrisca, fara gluten!
Timp de fierbere: 6-8 minute.
Ingrediente: faina de hrisca *.
*provenita din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale | pentru 100 g | %VR |
---|---|---|
Energie | 1732kJ/414kcal | 17 |
Grasimi, din care | 16,3g | 4 |
- acizi grasi nesaturati | 1,8g | 3 |
Carbohidrati | 49,7g | 26 |
-din care zaharuri | 36,8g | 1 |
Fibre | 8,2g | |
Proteine | 8,5g | 21 |
Sare | < 0,1 g | 0 |
*VR=Valori de referinta medii pentru un adult (8400kJ/2000kcal)
Continut: 250g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia