Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
Ingrediente: faina de linte rosie*
*din agricultura ecologica
Timp de fierbere: 4-5 minute.
Adu o pata de culoare in bucatarie cu pastele din linte rosie. Cu un aport nutritional echilibrat, sunt potrivite pentru toate varstele, si pentru sportivi datorita continutului de proteine vegane.
Sunt o sursa sanatoasa de fibre alimentare, fiind astfel usor de digerat, ajutand la mentinerea unui tranzit intestinal normal. Datorita culorii lor rosiatice, pot fi foarte atractive si pentru copii.
Sfaturi pentru gatit: Adaugati o frunza de dafin in apa in care fierbeti aceste paste din linte rosie. Se pot servi cu sparanghel si cu fasole, sau cu un sos cu ulei de masline si curry, turmeric si chimen. O alta sugestie este cu cicoare, ardei copti si masline negre.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1312 kJ/312 kcal
Grasimi: 1.8g din care saturate 0.4g
Carbohidrati: 49g din care zaharuri 1.4g
Fibre: 6g
Proteine: 22g
Saruri: 0.01g
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan Ok, fara gluten.
250g