Penne bio din orez brun si quinoa, cu conopida, 250G Felicia
Fara gluten. Bogat in fibre.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente: 90% faina de orez integrala*, 5% conopida*, 5% quinoa*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
Mod de preparare: puneti un litru de apa pe foc. Adaugati 7g de sare cand clocoteste.
Adaugati 100g din penne si lasati sa fiarba la foc redus pentru 6 minute. Scurgeti.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia Origine: Italia
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
1549 kJ / 365 kcal
Grasimi, din care:
3 g
- acizi grasi saturati
0,7 g
Carbohidrati, din care:
75 g
- zaharuri
2 g
Fibre
6,9 g
Proteine
9,3 g
Sare
0,02 g