Pastele integrale, fie ca vorbim despre paste din ovaz, paste din grau sau secara, aduc mari beneficii organismului datorita continutul mare de fibre si indicelui glicemic scazut, in comparatie cu traditionalele paste fainoase.
Ingrediente: faina integrala din grau dur*
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA
Informatii nutritionale/100g
Energie............356kcal / 1506kj
Grasimi............2.2g
din care grasimi saturate...0.4g
Carbohidrati.....67.7g
din care zaharuri................3.4g
Proteine...........12.5g
Fibre ...............8.3g
Sare................<0.01g
Informatii alergenice: produsul contine gluten si poate contine urme de ou sau de soia.
Recomandari de utilizare: se recomanda a se consuma dupa ce au fost fierte aproximativ 11-13 minute.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Gramaj: 250g
Tara de origine: Italia