Sedani ecologice din linte roșie și dovleac, fără gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Timp de fierbere 5 minute.
Bogate în potasiu, bogate în proteine, bogate în fibre.
Ingrediente: 80% făină de linte roșie*, 20% făină de dovleac galben*.
*= din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
**VNR=Valori nutriționale de referință
Mod de preparare:
1.Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare.
2.Se adaugă 100 g de paste Felicia se fierbe 5 min. și se amestecă regulat.
3.Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat.
Conţinut: 200g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Valoare energetică | 1473 kJ / 349 kcal |
Grăsimi, din care: | 3,1 g |
- acizi grași saturați | 0,7 g |
Carbohidrați, din care: | 52 g |
- zaharuri | 4,8 g |
Fibre | 7,5 g |
Proteine | 24 g |
Sare | 0,01 g |
Potasiu | 1230 mg Potasiu (62% VNR**) |
Fier | 5,6 mg (40% VNR**) |
Fosfor | 93 mg (25% VNR**) |
Magneziu | 173 mg (46% VNR**) |
Zinc | 3,6 mg (36% VNR**) |