Arche – Spahette Shirataki, bio, 150 g
Specialitate pe baza de konjac bio
Shirataki înseamna cascada alba, si putem sa concepem o multime de preparate culinare cu acesti taitei albi. Capata cu usurinta aroma sosurilor si a condimenteleor folosite. Dupa un timp de gatire de numai un minut, aceste spaghete sunt gata, iar asta le face ideale pentru preparatele rapide. Dupa scurgerea pastelor, aroma tipica de konjac se disipa. Clatiti-le bine cu apa.Trebuie gatite 1 minut în apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita.
Ingrediente: apa, faina de konjac*(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu.
*din culturi certificate ecologic
Este posibil ca produsul sa prezinte reziduuri sau aglomerari, care sunt normale si nu afecteaza calitatea produsului.
** sarac în carbohidrati comparativ cu pastele conventionale
Valori nutritionale medii |
Per 100 g |
Energie |
56 kJ / 14 kcal |
Grasimi |
0,1 g |
din care acizi grasi saturati |
0,1 g |
Carbohidrati |
1,4 g |
din care zaharuri |
0,2 g |
Proteine |
0,1 g |
Sare |
0,001 g |
Continut: 294 g / 150 g stors
Tara de origine: Japonia
Conditii de pastrare:într-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma în decurs de 2 zile.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH