Pentru o preparare adecvata: într-un litru de apa puneti putina sare iar când apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO.
Amestecati regulat, iar când sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust.
Timp de fierbere 6-8 minute.
Ingrediente: 70% faina de malai*, 30% faina de orez*.
*provenite din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii/ 100 g:
Valoare energetica: 1482kJ/ 349 kcal
Carbohidrati: 76,7 g,
-din care zaharuri: 0,2 g
Proteine: 6,8 g,
Grasimi, din care: 1,2 g,
-acizi grasi saturati: 0,3 g
Fibre: 2,2 g,
Sare: 0,001 g
Continut: 500g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia