SPAGHETTI BIO DIN FAINA DE OREZ INTEGRAL SI SPIRULINA, 250G FELICIA
Fara gluten.
Timp de fierbere 8 min.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente: faina de orez* integral 98%, spirulina* (2%).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura Italia.
Mod de preparare: Aduceti 1L de apa la fierbere. Adaugati 100g de paste Felicia ecologice si fierbeti dupa timpul recomandat.
Scurgeti bine si serviti cald cu garnitura preferata.
Informatii nutritionale per 100 g:
Valoare energetica 1505 kJ / 356 kcal, Grasimi, din care 3,2 g, acizi grasi saturati 0,8 g, Carbohidrati, din care 71 g,
zaharuri 0,3 g, Fibre 4,8 g, Proteine 8,7 g, Sare <0,07 g, Fier 2,1mg (15% VNR*), Potasiu 308mg (15% VNR*).
*VNR = Valori nutritionale de referinta medii pentru un adult.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia