Spaghetti bio din hrisca 250g Felicia
Fara gluten.
Bogat in magneziu.
Timp de fierbere 8 min.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente: 100% faina integrala de hrisca*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
Mod de preparare: puneti un litru de apa pe foc. Adaugati 7g de sare cand clocoteste.
Adaugati 100g din penne si lasati sa fiarba la foc redus pentru 8 minute. Scurgeti.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
1469 kJ / 347 kcal
Grasimi, din care:
2,9 g
- acizi grasi saturati
0,7 g
Carbohidrati, din care:
67 g
- zaharuri
0,9 g
Fibre
4,5 g
Proteine
11 g
Sare
0 g
Magneziu
173 mg