Spaghetti bio multicereale, 500g Felicia
Fara gluten. Pentru o preparare adecvata: intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO.
Amestecati regulat, iar cand sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust.
Timp de fierbere 8-10 minute.
Ingrediente: 75% faina de porumb*, 10% faina de orez*, 10% faina de hrisca*, 5% faina de quinoa*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Valori nutritionale medii
per 100 g
Energie
1490 kJ / 351 kcal
Grasimi
1,6 g
- din care acizi grasi saturati
0,3 g
Carbohidrati
75 g
- din care zaharuri
0,7 g
Fibre
2,5 g
Proteine
7,8 g
Sare
0 g
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia