Descriere: Spaghetti semola bio Byodo, 500g
In functie de tipul de paste, in Italia folosim grau dur bio copt la soare sau emmer ecologixc. In primul rand, boabele sunt macinate cu grija in gris. Apoi grisul este amestecat cu apa cristalina si presat prin matrita corespunzatoare. Aici ramanem la metoda traditionala de productie italiana. Prin urmare, ori de cate ori este posibil, pentru pastele noastre premium organice sunt folosite numai matrici de bronz. Acestea asigura o suprafata mai aspra decat forma conventionala - astfel incat deliciosul sos se lipeste mai tarziu deosebit de bine. Toti acesti factori asigura proprietati bune de gatit si muscatura perfecta al dente a delicateselor cu spaghete Byodo.
Ingrediente:
gris de grau* dur. *provine din agricultura ecologica.
Declaratie nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 1489kJ/351kcal
grasimi: 1,5g
acizi grasi saturati: 0,4g
glucide: 72g
zaharuri: 4,3g
fibre: 3,0g
proteine: 11g
sare: 0,01g
Alergeni: grau
Alergeni urme: soia, mustar, moluste, ou