Cand vine vorba de o alimentatie sanatoasa, soia este o sursa unica de nutrienti. Boabele de soia sunt bogate in proteine, si prin urmare sunt un bun inlocuitor al carnii. Contin, de asemenea, o multime de acizi grasi nesaturati, fibre, calciu si magneziu. Deoarece soia are un indice glicemic scazut, nivelul glicemiei ramane stabil. Proprietatile deosebite ale boabelor de soia au fost descoperite de mai mult de 6000 de ani de chinezi. De-a lungul generatiilor, ei s-au concentrat pe cultivarea boabelor de soia. Noodles reprezinta o parte indispensabila a meselor chinezesti. Noodles soia sunt delicioase si pot fi folosite in orice preparat culinar. Datorita continutului ridicat de proteine nu este nevoie sa adaugati meselor dvs. proteine suplimentare, cum ar fi carnea.
Mai multe informatii
Ambalare Punga
Compozitie boabe de soia eco * (*=agricultura ecologica) apa
Valori nutritionale medii la 100g: Energie: 1543 kJ / 369 kcal Grasimi: 5,7g din care saturate: 1,0g Carbohidrati: 37,7g din care zaharuri: 7,8g Proteine: 41,6g Fibre: 28,4g Sare: 0,1g