Taitei fara gluten Eco - Taitei Konjac fara grau, fara grasimi, zahar si sare.
Sunt produsi din faina konjac (radacina unei plante cultivate in China si Japonia), fiind traditionali asiatici.
Taiteii nu au o aroma proprie, asadar absorb cu usurinta aroma condimentelor si ingredientelor cu care sunt gatiti.
Sunt potriviti pentru persoanele cu un regim alimentar vegetarian si vegan.
Ingrediente: apa purificata, faina de konjac*, fibre de ovaz*. *cultivat ecologic.
Metoda de preparare: Se filtreaza pe o sita, se clateste cu apa rece, se adauga in mancarea preferata.
Valori nutritionale/100g:
energie 35kJ/9kcal
proteine 0.2g
carbohidrati 0g, (din care zaharuri 0g)
lipide 0g (din care saturate 0g)
fibre 4g
Sare 0g.
Nu contine gluten. A se consuma de preferinta inainte de: vezi ambalaj (zi,luna,an).
A se pastra la loc uscat, racoros. A nu se congela. Dupa desigilare, pastrati in apa curata maxim 2 zile.
Produs/Cultivat: China. Tara de provenienta: Polonia.