Alergeni: Contin gluten si soia. Pot contine urme de telina si de lapte. Pastele tortellini umplute va permit sa aveti la indemana in orice moment paste gatite gata de a fi folosite. Aceasta reteta de paste umplute este fara oua. Umplutura generoasa este compusa din “cepes”- un sortiment frantuzesc de ceapa. Dupa fierbere, 250 g de paste semi-proaspete echivaleaza cu 450 g de paste gatite si pot fi consumate de 2 - 3 persoane.
INGREDIENTE: Paste: gris calitate superioara din grau dur*, apa, ulei de palmier*. Umplutura (26%): pesmet* (faina de grau*, drojdie*), ciuperci, fulgi de cartofi *, ulei de palmier*, sare marina, usturoi*, piper*, emulgator: lecitina de soia*. Continut total de ciuperci 7,8%. Ulei de palmier provenit din filiera verificata, de lunga durata. *ingrediente provenite din agricultura ecologica Fabricat in Franta. Origine: Agricultura UE / non UE.
VALORI DE ANALIZA NUTRITIONALA per 100g de produs: Valoare energetica: 295kcal - 1245kJ, Proteine: 8.1g, Glucide: 53.0g, din care zaharuri: 1.0g, Grasimi: 4.1g, din care acizi grasi saturati: 1.6g, Fibre: 6.0g, Sare: 0.98g.
MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: Fierbeti 2,5 l de apa sarata si apoi fierbeti pastele in apa clocotita timp de 12-15 min pentru un gust al dente.