Paste din faina ecologica multicereale, fara gluten!
Pentru o preparare adecvata: într-un litru de apa puneti putina sare iar când apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO.
Amestecati regulat, iar când sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust.
Timp de fierbere 6-8 minute.
Ingrediente: 75% faina de malai*, 10% faina de orez*, 10% faina de hrisca*, 5% faina de quinoa*. *provenite din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii/ 100 g:
Valoare energetica: 1490kJ/ 351 kcal
Grasimi, din care: 1,6 g,
Acizi grasi saturati: 0,3 g,
Carbohidrati: 75 g
-din care zaharuri: 0,7 g,
Fibre: 2,5 g,
Proteine: 7,8 g,
Sare: 0 g
Continut: 500g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia