Perlele de tapioca sunt de fapt amidon de tapioca in forma de bilute.
Prin fierbere, acestea devin comestibile si se folosesc ca baza la tot felul de budinci si deserturi.
Se poate consuma si ca atare, cu fructe din compot, sau cu piure de fructe; combinatia cu piure de mango sau compot de mango este un desert clasic thailandez, simplu si popular.
PERLE MICI DE TAPIOCA, 454G
INGREDIENTE: amidon de tapioca, conservant: sulfit.
MOD DE PREPARARE:
Puneti 5 cani de apa (1200 ml) la fiert, adaugati o cana de perle de tapioca si fierbeti aproximativ 10 minute, amestecand pana cand perlele devin translucide. Scurgeti si pregatiti desertul. Pofta buna!
CONTINUT: 454 g
A se pastra la loc uscat.
A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUS IN: Tailanda
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1530 kJ/ 360 kcal
Grasimi, din care: 0 g
- acizi grasi saturati 0 g
Carbohidrati, din care: 90 g
- zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0,06 g