Piure nepasteurizat, fermentat, din boabe integrale de soia. Hatcho Miso Ecologic Clearspring are o savoare puternica si respecta in continuare reteta originala veche de 400 de ani, cu maturare indelungata in butoaie din lemn de cedru.
Hatcho miso este o mancare fermentata japoneza de soia integrala (spre deosebire de alte tipuri de miso, care includ si orez sau orz), inchisa la culoare, renumita pentru aroma sa bogata si continutul ridicat de nutrienti.
Ingrediente/100g: boabe de soia integrala de cutura* (65g), apa, sare de mare, faina de orz* prajit. * cultivat ecologic.
Alergeni: produs vegan ce contine soia si gluten.
Mod de intrebuintare: se poate intrebuinta in loc de sare, pentru a imbogati aroma, in supe, tocane, mancare de fasole, sosuri sau paste tartinabile. O lingurita de Hacho Miso condimenteaza circa o cana de lichid.
Preparare: produsul se dilueaza in putin lichid din preparatul respectiv si se adauga ulterior, la sfarsitul prepararii termice. Pentru pastrarea proprietatilor enzimatice ale acestui miso nepasteurizat, trebuie evitata fierberea sa indelungata.
Atentie: dupa intrebuintare se resigileaza punga si se pastreaza in frigider.
Produs/Cultivat in Japonia.