Descriere: Mix pentru sos olandez fara gluten bio Biovegan, 25g
Sosul vegan olandez reuneste caracterul traditional a sosului clasic cu o nota de inovatie. Datorita calitatii fainei de caju sosul este cremos si iti umple gura de un gust inedit. Praful de suc de lamaie ii da sosului o tenta de prospetime. Succesul sosului este garantat prin faptul ca se pregateste usor, mai avand nevoie doar de bautura de soia si de margarina. Sosul cremos este ideal pentru pregatirea mai multor preparate, ca de exemplu sparanghel, legume, ou vegan Benedict sau ca baza pentru alte preparate vegane.
Mod de pregatire:amestecati continutul plicului cu 250ml de bautura de soia neindulcita intr-o oala si puneti-o pe foc amestecand cu un tel pana cand sosoul incepe sa se ingroase. Luati oala de pe foc, adaugati 30g de margarina rece si amestecati din nou. Daca nu aveti bautura pe baza de soia neindulcita folositi batura din migdale neindulcita sau amestecati continutul plicului cu 250ml de apa si cu 75g de margarina.
Ingrediente:
amidon de porumb*, faina de caju*, sirop de orez*, sare, 8% praf de suc de lamaie*, fulgi de drojdie*, ceapa*, piper alb*, curcuma*, sfecla rosie*. *provin din agricultura ecologica.
Declaratie nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 1349kJ/319kcal
grasimi: 3,3g
acizi grasi saturati: 0,6g
glucide: 63g
zaharuri: 5,9g
fibre: 3,0g
proteine: 8,1g
sare: 14,4g
Alergeni: caju
Alergeni urme: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia, susan, telina