Descriere
Pasta realizata dupa o reteta specifica Indiei de Vest (regiunea Goa) cu condimente fine, rosii si tamarind pentru prepararea de Curry vegetariene gustoase si a mancarurilor Dal.
Ingrediente: apa, ulei de floarea-oarelui*, condimente* (coriandru*, turmeric*, chimen*, fenicul*, ghimbir*, ardei dulce*, usturoi*, scortisoara*, piper negru*, cardamom*, cuisoare*, ceapa*, ardei iute* , schinduf*), linte rosie* (Masoor Dal), otet de fructe*, sare gema Ayurveda, pasta de rosii*, pasta de tamarind*, zahar de trestie integral* Ayurveda (Jaggery), ghee*.
*ingredient certificat ecologic.
Alergeni: contine produse lactate, coriandru si leguminoase, poate contine urme de lactoza, proteine din lapte si mustar.
Valori nutritionale/100g - Pasta Curry Mild Goa:
Energie: 588 kJ / 140.65 kcal
Proteine: 2.7 g
Grasimi: 11.2 g din care acizi grasi saturati: 1.3 g
Carbohidrati: 6.2 g din care zaharuri: 0.8 g
Sare: 4.8 g.