Pasta miso aka tsubu raw bio 200g, Fairment
-nepasteurizata, cruda-
Pasta miso este denumita si 'untul maro al Japoniei', fiind un preparat traditional din soia sau orez si o cultura speciala de fermentare: ciuperca Koji.
Pasta miso aka tsubu este o pasta rosie, cu o aroma foarte puternica obtinuta prin fermentarea indelungata.
Ingrediente: apa, orez integral* 29%, boabe de SOIA* 28%, , sare, A. oryzae.
*din agricultura ecologica
Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule.
Sugestie de servire: se foloseste in mancaruri, supe, sosuri, peste, carne, legume. Se poate folosi atat in preparate calde, cat si in preparate reci.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 871kJ/208kcal
Grasimi: 5.6g din care saturate 0.9g
Carbohidrati: 25.3g din care zaharuri 13.6g
Proteine: 10g
Saruri: 11.7g
Produs certificat ecologic.
Agricultura UE/Non-UE
200g