Pasta miso cu mazare galbena raw bio 200g, Fairment
-nepasteurizata, cruda-
Pasta miso este denumita si 'untul maro al Japoniei', fiind un preparat traditional din soia sau orez si o cultura speciala de fermentare: ciuperca Koji. Pasta miso cu mazare galbena este fara soia, pentru persoanele care au alergii la soia.
Ingrediente: apa, orez* 36%, mazare galbena* 30%, sare de mare, drojdie, A. oryzae.
*din agricultura ecologica
Sugestie de servire: se foloseste in mancaruri, supe, sosuri, peste, carne, legume. Se poate folosi atat in preparate calde, cat si in preparate reci.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 741kJ/177kcal
Grasimi: 1.13g din care saturate 0.18g
Carbohidrati: 37g din care zaharuri 21g
Proteine: 7.4g
Saruri: 6.7g
Produs certificat ecologic.
Agricultura UE/Non-UE
200g