Pasta Umami bio cu ghimbir Clearspring, produs traditional japonez din orez fermentat, cu sos de soia si koji. Produs vegan fara grasimi si fara adaos de zahar, cu un continut ridicat de proteine.
Pasta Umami da gust si aroma speciala preparatelor. Umami, conceptul japonez referitor la cel de al cincilea gust, inseamna literalmente „savoare delicioasa”, iar pasta Clearspring Umami este un produs traditional japonez ce poate fi adaugat in nenumarate retete pentru a scoate in evidenta intreaga aroma a ingredientelor. Acest condiment atat de ispititor este preparat traditional prin adaugarea unei culturi koji (ciuperca filamentoasa Aspergillus oryzae) peste orez, acesta este apoi lasat sa fermenteze natural, dupa care este amestecat cu sos de soia si ghimbir proaspat. Se poate servi ca atare, inclusa in diverse retete sau ca sos langa legume, sau cu ulei de masline si zeama de lamaie, ca sos peste salate.
Ingrediente/100 g: sos soia* (47 g) (apa, boabe soia*, grau*, sare de mare), orez de cultura* (28 g) (orez*, koji [0,001 g]), apa, ghimbir* (3 g). *cultivat ecologic. Contine zahar prezent natural in ingrediente.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | kJ | 445 |
kcal | 105 | |
Grasimi | g | 0,4 |
acizi grasi saturati | g | sub 0,1 |
Carbohidrati | g | 20 |
zaharuri | g | 3 |
Proteine | g | 5,4 |
Sare | g | 6,3 |
Recomandari
Produs in Japonia. Agricultura non-UE.
Tara de provenienta: Anglia.