Preparatul clasic – simplu si rapid de gatit. Satios, cu gust puternic si condimentat.
Denumire comerciala: Amestec de condimente pentru prepararea gulasului
Ingrediente: Faina de orez*, maltodextrina de porumb*, amidon de porumb*, sare de mare, rosii*, boia de ardei*, extract de drojdie, zahar brut din trestie*, ceapa*, zahar caramelizat*, ulei de floarea-soarelui*, agent de îngrosare guma de guar, usturoi*, extract de ardei, dafin*, chimion*, chili*.
*din culturi certificate ecologic
Poate contine urme de oua, lapte, telina, mustar, soia.
Agricultura UE / non-UE.
Preparare: Instructiuni pentru aprox. 400g gulas, 1 ceapa si un ardei rosu: • Încalziti putin ulei într-un vas si prajiti temeinic carnea de gulas, pe toate partile. • Adaugati 375 ml apa. Încorporati continutul ambalajului. Aduceti la fierbere amestecând continuu si lasati sa fiarba 1 minut. • Lasati carnea de gulas sa fiarba înabusit timp de 1-1,5 h pe foc mic într-un vas acoperit. Amestecati periodic. • Cu 15 minute înainte de finalul timpului de gatit, adaugati ceapa feliata grosier si ardeiul taiat bucati si lasati sa fiarba împreuna.
Valori nutritionale medii/ 100g:
Valoare energetica: 1346 kJ/318 kcal
Grasimi: 2,2 g
din care acizi grasi saturati: 0,4 g
Glucide: 65,3 g
din care zaharuri: 11,5 g
Proteine: 6,9 g
Sare: 12,6 g
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut 40 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Producator: Heirler Genovis GmbH, Germania