Preparatul clasic - simplu si rapid de gatit, pentru 2 portii.
Pentru 200g de carne tocata, 6 portii de lasagna, 100g de smântâna si 50g de brânza.
Denumire comerciala: Amestec de condimente pentru prepararea de lasagna la cuptor.
Ingrediente: Rosii* (29%), faina de grâu*, sare de mare, amidon de porumb*, zahar brut din trestie*, extract de drojdie, ceapa*, maltodextrina*, oregano*, ulei de floarea-soarelui*, usturoi*, busuioc*, curcuma*, boia de ardei*, telina*, morcovi*, patrunjel*, maghiran*.
*din culturi certificate ecologic
Poate sa contina urme de oua, lapte, mustar, soia.
Agricultura UE / non-UE
Preparare:
Preparare sos pentru 200g carne tocata, 6 foi de lasagne, 100g smântâna proaspata si 50g cascaval ras: • Prajiti în ulei carnea tocata. Adaugati 350ml apa rece si încorporati continutul ambalajului. • Aduceti la punctul de fierbere amestecând continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. Într-o forma unsa de gratin asezati alternativ straturi succesive de sos de carne tocata si foi de lasagna. Începeti si încheiati cu sosul. • Distribuiti uniform smântâna dulce deasupra si presarati cascavalul. • Introduceti în cuptorul preîncalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) si lasati la copt timp de 25-30 minute, pâna când capata o culoare brun-aurie. Buon Appetito!
Valori nutritionale medii/ 100g pudra:
Valoare energetica: 1337 kJ / 316 kcal
Grasimi: 2,9 g
din care acizi grasi saturati: 0,4 g
Glucide: 59,4 g
din care zaharuri: 27,3 g
Proteine: 10,3 g
Sare: 13,9 g
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 40g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania