Sos Bio pentru Paste Gratin cu Legume Natur Compagnie 40gr
Sos Bio pentru Paste Gratin cu Legume Natur Compagnie 40gr
Sos Bio pentru Paste Gratin cu Legume Natur Compagnie 40gr

Sos Bio pentru Paste Gratin cu Legume Natur Compagnie 40gr


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

0 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
7.43 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 9891
Code de bare: NC4637
Tip produs: Supa
Specialitate: Supa asiatica
Gramaj[g]: 40 g

NATUR COMPAGNIE - SOS BIO PENTRU PASTE GRATIN CU LEGUME, 40G

1 pachet = 3 retete: paste gratin cu legume, paste gratin cu sunca si broccoli gratin, 2 portii

  • fara ulei de palmier

Denumire comerciala: Amestec de condimente pentru prepararea pastelor gratin cu legume

Ingrediente: pudra de lapte degresat*, amidon de porumb*, faina de grâu*, sare de mare, ceapa*, maltodextrina*, ulei de floarea-soarelui*, extract de drojdie, telina*, coaja de nucsoara*, piper*, curcuma*.
*din culturi certificate ecologic
Poate sa contina urme de oua, mustar, soia.
Agricultura UE / non-UE

Preparare:

Preparare sos pentru paste gratin cu legume, de exemplu 200g broccoli (proaspat sau congelat), 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100ml smântâna dulce si 50g cascaval ras: • Opariti timp de 2 min. broccoli proaspat; decongelati broccoli congelat. • Într-o forma unsa de gratin asezati mai întâi pastele negatite, apoi distribuiti uniform broccoli. • Diluati continutul ambalajului în 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smântâna dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecând continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti uniform sosul în forma de gratin. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt în cuptorul preîncalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pâna când capata o culoare brun-aurie. Pofta buna!

Preparare sos pentru paste gratin cu sunca, cu 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100g sunca fiarta, 100ml smântâna dulce si 50g cascaval ras: • Puneti pastele negatite într-o forma unsa de gratin. • Taiati sunca în cuburi si distribuiti-o uniform. • Diluati continutul ambalajului în 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smântâna dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecând continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform în forma de gratin. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt în cuptorul preîncalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pâna când capata o culoare brun-aurie.

Preparare sos pentru broccoli gratin, cu 300g broccoli (proaspat sau congelat) si 50g cascaval ras: • Opariti broccoli proaspat timp de 2 min.; decongelati broccoli congelat. • Distribuiti uniform broccoli într-o forma unsa de gratin. • Diluati continutul ambalajului în 250ml apa rece, aduceti la punctul de fierbere amestecând continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform în forma de gratin si presarati deasupra cascavalul. • Dati la copt în cuptorul preîncalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pâna când capata o culoare brun-aurie.


Valori nutritionale medii/ 100g pudra:
Valoare energetica: 1402 kJ / 331 kcal
Grasimi: 2,1 g
 din care acizi grasi saturati: 0,4 g
Glucide: 56,7 g
 din care zaharuri: 27,2 g
Proteine: 20,2 g
Sare: 10,3 g

Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 40g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙