1 pachet = 3 retete: paste gratin cu legume, paste gratin cu sunca si broccoli gratin, 2 portii
Denumire comerciala: Amestec de condimente pentru prepararea pastelor gratin cu legume
Ingrediente: pudra de lapte degresat*, amidon de porumb*, faina de grâu*, sare de mare, ceapa*, maltodextrina*, ulei de floarea-soarelui*, extract de drojdie, telina*, coaja de nucsoara*, piper*, curcuma*.
*din culturi certificate ecologic
Poate sa contina urme de oua, mustar, soia.
Agricultura UE / non-UE
Preparare:
Preparare sos pentru paste gratin cu legume, de exemplu 200g broccoli (proaspat sau congelat), 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100ml smântâna dulce si 50g cascaval ras: • Opariti timp de 2 min. broccoli proaspat; decongelati broccoli congelat. • Într-o forma unsa de gratin asezati mai întâi pastele negatite, apoi distribuiti uniform broccoli. • Diluati continutul ambalajului în 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smântâna dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecând continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti uniform sosul în forma de gratin. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt în cuptorul preîncalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pâna când capata o culoare brun-aurie. Pofta buna!
Preparare sos pentru paste gratin cu sunca, cu 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100g sunca fiarta, 100ml smântâna dulce si 50g cascaval ras: • Puneti pastele negatite într-o forma unsa de gratin. • Taiati sunca în cuburi si distribuiti-o uniform. • Diluati continutul ambalajului în 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smântâna dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecând continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform în forma de gratin. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt în cuptorul preîncalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pâna când capata o culoare brun-aurie.
Preparare sos pentru broccoli gratin, cu 300g broccoli (proaspat sau congelat) si 50g cascaval ras: • Opariti broccoli proaspat timp de 2 min.; decongelati broccoli congelat. • Distribuiti uniform broccoli într-o forma unsa de gratin. • Diluati continutul ambalajului în 250ml apa rece, aduceti la punctul de fierbere amestecând continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform în forma de gratin si presarati deasupra cascavalul. • Dati la copt în cuptorul preîncalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pâna când capata o culoare brun-aurie.
Valori nutritionale medii/ 100g pudra:
Valoare energetica: 1402 kJ / 331 kcal
Grasimi: 2,1 g
din care acizi grasi saturati: 0,4 g
Glucide: 56,7 g
din care zaharuri: 27,2 g
Proteine: 20,2 g
Sare: 10,3 g
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 40g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania