1 pachet = 3 retete: somon gratinat cu smântâna dulce, somon gratinat cu galuste, somon gratinat cu spanac
Denumire comerciala: Amestec de condimente pentru prepararea somonului gratin cu smântâna dulce
Ingrediente: Maltodextrina de porumb*, faina de orez*, sare de mare, amidon de porumb*, extract de drojdie, ceapa*, ulei de floarea-soarelui*, marar*, pastârnac*, usturoi*, agent de îngrosare guma de guar, piper*, agent acidifiant acid citric.
*din culturi certificate ecologic
Poate contine urme de oua, lapte, telina, mustar, soia.
Agricultura UE / non-UE.
Preparare: Preparare sos pentru somon gratinat cu smântâna dulce – Instructiuni pentru 200g somon (2 bucati), 125ml lapte si 125ml smântâna dulce:
• Somonul (proaspat sau congelat) se aseaza într-o forma de gratin.
• Continutul ambalajului se adauga la 125ml lapte si 125ml smântâna dulce, se aduce la fierbere amestecând continuu si se lasa la fiert timp de 1 minut.
• Sosul se distribuie uniform în forma de gratin.
• Se introduce în cuptorul preîncalzit la 200°C (electric: 175°C/cu gaz: setarea 3) si se coace timp de 25 min. (pentru somon congelat, 35 min.). Recomandare: se pot folosi si alte sortimente de peste, precum eglefin.
Valori nutritionale medii/ 100g:
Valoare energetica: 1473 kJ/352 kcal
Grasimi: 1,6 g
din care acizi grasi saturati: 0,2 g
Glucide: 78,0 g
din care zaharuri: 3,7 g
Proteine: 4,5 g
Sare: 7,9 g
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut 40 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Producator: Heirler Genovis GmbH, Germania