Incredibil, dar adevărat: are gust ca un tipic sos Bolognese italian cu carne. În realitate cu toate acestea, savurați un sos magistral, creat din cele mai fine și de calitate ingrediente ecologice - numai cu legume. Se folosește ca sos vegan pentru clasicele spaghete bologneze, lasagna și cannelloni în stil italian. Delicious și cu orez și cartofi. Combinați cu ierburi mediteraneene, brânză, ciuperci și legume proaspete.
Rafinați cu ulei de măsline GEFRO sau unul dintre uleiurile noastre aromate bogate în Omega 3 dar și cu amestecul de condimente ecologice „Bella Italia”.
Nu există limite pentru imaginația și abilitățile dvs. culinare!
Mod de preparare: Adăugați 4 linguri cu vârf (aproximativ 50 g) la un 250 ml de apă rece, amestecați și fierbeți scurt.
Se fierbe timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente: 28% pulbere de roșii*, 21% soia granule*, legume* (ceapă*, morcov*, paprika*, praz*), zahăr din trestie*, sare de mare, ulei de floarea soarelui*, extract de drojdie, făină de orez*, agent de îngroșare: guma de guar*, condimente*, ierburi*, aromă naturală, extract de condimente.
*=din culturi certificate ecologic.
Agricultură UE / non-UE
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 400 g = 2 Litri
Producător: GEFRO KG. Germania
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 ml |
Valoare energetică | 315 kJ / 75 kcal |
Grăsimi, din care: | 1,3 g |
- acizi grași saturați | 0,2 g |
Carbohidrați, din care: | 10,1 g |
- zaharuri | 7,5 g |
Fibre | 2,7 g |
Proteine | 4,3 g |
Sare | 1,7 g |