Sos din pulpa de rosii, fara gluten, cu frunze intregi de busuioc si rosii provenite din Toscana, bio, ecologic, de la Sarchio. 340g
Sos de rosii cu busuioc inclus in Manualul Alimentelor Asociatiei Italiene ai Celiaclor, editia 2018.
Ingrediente sos de rosii provenite din Toscana, cu busuioc, bio, fara gluten:
* rosii (99,5%)
* busuioc (0,5%).
*= din agricultura ecologica (eco, bio, organic).
A se pastra la temperatura ambientala, iar dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in cateva zile.
Informatii nutritive sos de rosii cu busuioc, bio, fara gluten, valori medii per 100 g:
valoare energetica 114 kJ /27 kcal
grasimi 0,2 g, din care acizi grasi saturati 0,1 g
glucide 4 g, din care zaharuri 3,5 g
proteine 1,1 g
sare 0,05 g.
Detalii Sos de rosii cu busuioc, fara gluten, BIO 340g - Sarchio
Cantitate 340 g
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Tara de provenienta Italia