Sosul tamari este un sos pe baza de soia foarte versatil si aromat, care în traditia japoneza este fermentat natural. Este ideal drept condiment de baza, pentru marinate sau mâncaruri picante, precum si multe alte feluri de mâncare. Îsi pastreaza gustul intens chiar si atunci când este gatit îndelung.
Ingrediente: seminte de soia*(42%), apa, sare de mare, Mikawa Mirin*(sos aromatic alcoolizat*: orez*, apa, aspergillus oryzae*), faina de orz prajit*, aspergillus oryzae*.*din culturi certificate ecologic Fara gluten! Proteinele de orz sunt descompuse pe parcursul fermentatiei lungi.
Valori nutritionale medii |
Per 100 g |
Energie |
300 kJ / 71 kcal |
Grasimi |
<0,1 g |
din care acizi grasi saturati |
<0,1 g |
Carbohidrati |
4,8 g |
din care zaharuri |
<0,2 g |
Proteine |
11,8 g |
Sare |
15,8 g |
Produs Original Japonez.
Continut: 250 g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere pastrati la frigider.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH