Sosul de orezul Genmai Su este un adevarat otet de orez japonez usor digerabil, care are o gama larga de utilizari datorita aciditatii sale usoare.
Otetul traditional fermentat este unul dintre cele mai importante condimente din Japonia. Ajuta la digestie, stimuleaza secretiile gastrice si ajuta legumele sa-si pastreze vitamina C naturala, mai mult decât de obicei. Se potriveste perfect pentru salate, marinate, legume sau cereale.
Ingrediente: orez nedecorticat*(12%), apa, aspergillus oryzae*.
*din culturi certificate ecologic
Valori nutritionale medii |
Per 100 g |
Energie |
67 kJ / 16 kcal |
Grasimi |
<0,1 g |
din care acizi grasi saturati |
<0,1 g |
Carbohidrati |
0,2 g |
din care zaharuri |
0,1 g |
Proteine |
0,5 g |
Sare |
0,01 g |
Produs Original Japonez.
Continut: 250 g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere pastrati la frigider.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH