Sosul Shoyu este un sos pe baza de soia usor picant, foarte versatil si aromat, fermentat natural în stilul traditional japonez. Este un condiment organic vegan ideal drept condiment de baza pentru specialitatile asiatice sau europene precum supe, legume, dressinguri si sosuri, dar si ca atare alaturi de feluri principale. Pentru pastrarea gustului intens, se recomanda sa fie adaugat la sfârsitul prepararii mâncarurilor.
Ingrediente: seminte de soia*(19%), grâu*, apa, sare de mare, aspergillus oryzae*.*din culturi certificate ecologic
Valori nutritionale medii |
Per 100 g |
Energie |
262 kJ / 62 kcal |
Grasimi |
<0,1 g |
din care acizi grasi saturati |
<0,1 g |
Carbohidrati |
5,3 g |
din care zaharuri |
1,0 g |
Proteine |
9,5 g |
Sare |
14,4 g |
Produs Original Japonez.
Continut: 250 g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH