Sos de soia tamari, preparat dupa o metoda traditionala japoneza, premiat cu aur la „Great Taste Awards 2007”
Este produs printr-o metoda traditionala japoneza, dupa o reteta veche de 500 de ani. Este lasat la maturat, in butoaie, timp de 2 veri, obtinandu-se astfel o aroma bogata si concentrata.
Nu contine grau sau gluten.
Contine soia.
Produs certificat ecologic de Soil Association.Produs in Japonia.
Tara de provenienta: Marea Britanie
Ingrediente:
Boabe de soia integrale* 46%, apa, sare marina, mirin* orez dulce*, apa, orez* fermentat.
*din culturi ecologice
Mod de intrebuintare:
Folositi doar cateva picaturi pentru aromatizarea diferitelor preparate (sushi, prajeli, supe, tocanite sau sosuri).
Atentie:
Se pot dezvolta drojdii albe inofensive, la suprafata, daca dupa deschidere este lasat in contact cu aerul. Indepartati-le usor.
Prezentare:
Sticla de 150 ml.