Descriere
Un amestec de alge marine recoltate manual in salbaticie. Sunt alge Ulva spp. (salata de mare), Undaria pinnatifida (wakame) si Porphyra spp. (nori), deshidratate la temperatura scazuta (sub 40 grade Celsius), taiate si ambalate. Ele pot aparea acoperite de un strat fin alb datorita sarii naturale si se pot servi in diferite moduri:
Deshidratate si aburite, pot fi folosite ca baza pentru o salata.
Coapte si maruntite se pot uniliza ca un condiment.
Gatite: se pot adauga la supe, creme, crochete, omleta, tocanite, diverse prajituri sau aperitive, preparate din orez sau felurite paste.
Ingrediente:
salata de mare* (Ulva spp.), alge wakame* (Undaria pinnatifida), alge nori* (Porphyra spp.). *ingredient din agricultura ecologica certificata.
Preparare
Se inmoaie in apa timp de 5 minute, se schimba apa si se inmoaie inca 5 minute. Inmuiata, salata isi mareste volumul de pana la treisprezece ori greutatea sa uscata. Se pot gati dupa dorinta, aproximativ 5 minute.