Seminte de fasole Mung * (Vigna radiata), Seminte de linte * (Lens culinaris), Seminte de ridichi * (Raphanus sativus var. Sativus), Seminte de trifoi rosu * (Trifolium pratense)
* = ingrediente provenite din agricultura ecologica
Amestecul de seminte de baza are un gust dulce de nuca, cu o atingere picanta. Samamta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in diete - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
ideal ca topping pentru salate si supe, pe paine si in branza crema
Nota de pregatire
Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 2 linguri de seminte pentru fiecare pahar germinator. Inmuiati timp de sase pana la opt ore. Apa de doua ori pe zi si recoltare dupa 4 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
gluten si mustar