FASOLE MUNG BIO PENTRU GERMINAT, 100 G
Germenii de fasole Mung contin proteine de origine vegetala, fibre solubile si vitamina C.
Fasolea Mung este foarte usor de germinat. Semintele spalate in prealabil, se inmoaie in apa 6-8 ore. Dupa aceea se spala din nou si se pune la germinat in borcan sau germinator. Semintele trebuie mentinute umede dar nu in apa. Se clatesc de mai multe ori pe zi.
Germenii de fasole Mung sunt buni de consum dupa maxim 5 zile.
Se pot consuma in salate sau pasta (humus) de fasole Mung.
Timp de hidratare: 6-8 ore
Timp ge germinare: 5 zile.
CONTINE: fasole mung*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura China.
Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
CONDITII DE PASTRARE SI DEPOZITARE: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
ORIGINE: China.