Migdalul este un pom fructifer din familia Rosaceae cultivat pentru samburii fructelor sale, numite migdale. Migdalele sunt delicioase si pline de substante nutritive reprezentand o sursa buna de vitamina E, calciu, magneziu si potasiu.
Ingrediente: 100% Migdale raw ecologice
Informatii nutritionale/100g
Energie............590kcal
Grasimi............57.7g
Carbohidrati.....9.4g
Proteine...........25.2g
Fibre ...............17.2g
Sare................0.03g
Informatii alergenice:
Procesat intr-o unitate care mai ambaleaza nuci si seminte si poate contine urme de nuci
Recomandari de utilizare: Se pot consuma dupa preferinta, crude sau coapte. Se recomanda consumul de 15-20 de migdale pe zi. Nu se recomada persoanelor care sufera de alergii, femeilor insarcinate sau copiilor.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origine: Bulgaria