Nucile caju sunt originare din Brazilia. Nucile de caju contin: proteine, acizi grasi omega-3, grasimi de buna calitate, vitaminele B, E, K. Sunt o sursa excelenta de minerale (calciu, potasiu, magneziu, fosfor, seleniu, zinc).
Aceste nuci de caju au foarte multe beneficii importante pentru organismul nostru: impiedica aparitia unor boli de inima; pastreaza oasele puternice si sanatoase, datorita continutului ridicat de magneziu pot preveni cancerul si pietrele la vezica biliara; promoveaza o mai buna digestie datorita fibrelor pe care le contin si ajuta la slabit; scad riscul de obezitate.
Gustul sau foarte placut dar si calitatile sale de a inlocui cu succes smantana si alte produse lactate, au adus caju in atentia vegetarienilor dar si a celor care doresc putina varietate si vor sa incerce ceva nou si delicios.
100 g de caju au aproximativ 533 kcal, este una dintre semintele cu cel mai mare aport de energie.
Nucile de caju se pot consuma ca atare sau prajite, in diverse combinatii cu legume, sosuri, cereale si deserturi (inghetata, prajituri, torturi).
Ingrediente: nuci de caju bio din agricultura ecologica 500g.
Detalii Nuci caju intregi crude, BIO RAW 500g
Cantitate 500 g
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)