Samburii de caise sunt cruzi, de calitate superioara, uscati la aer la temperaturi pana in 40 de grade. In acest fel samburii isi pastreaza toate proprietatile.
Samburii de caise sunt faimosi pentru ca in ei se gaseste cea mai mare sursa de vitamina B17, cunoscuta si sub numele de amigdalina, substanta ce se gaseste preponderent in samburii amari de caise.
Vitamina B17 este folosita pe scara larga impotriva cancerului, aceasta ataca celulele canceroase.
Pentru preventie, dr. Ernst Krebs jr., biochimist renumit care a produs pentru prima data vitamina B17 in formula concentrata in anii 1950, a afirmat ca daca o persoana consuma zilnic 10-12 samburi de caise, acele persoane este foarte putin probabil ca vor dezvolta vreo forma de cancer.
Nu consumati mai mult de 5-6 samburi intr-o ora. Ideal este sa consumati 5-6 samburi dimineata, si 5 sau 6 samburi seara.
Pentru persoanele care sufera de cancer, aceasta cantitate poate fi marita treptat.
Gramaj: 200g samburi de caise raw, certificati organic, bio.