Uleiul Mani special din regiunea Kalamata are denumire de origine protejata. Uleiul de masline extravirgin bio pur, proaspat, usor fructat, se caracterizeaza printr-o aroma placuta de ierburi si flori salbatice si o aroma usor picant. Ceea ce face acest ulei de masline MANI atat de pretios este maslina Koroneiki, care este originara din Mani recoltata atent si si procesata prin procedee mecanice la rece. Soiul de masline autohton, clima modelata de marea din apropiere si solul mineral ii confera uleiului de masline MANI gustul sau unic.
Premiat de Feinschmecker drept unul dintre cele mai bune dintre cele 250 de uleiuri de masline in 2012!
Ingrediente:
ulei* de masline extra virgin. *provine din agricultura ecologica.
Declaratie nutritionala pentru 100ml:
valoare energetica: 3404kJ/828kcal
grasimi: 91,6g
acizi grasi saturati: 14,4g
acizi grasi mononesaturati: 70,7g
acizi grasi polinesaturati: 6,5g
glucide: 0,0gzaharuri: 0,0g
proteine: 0,0g
sare: 0,0g
vitamina E: 24,0mg(200%)*
* % VNR (valori nutritionale de referinta)