Ceaiul are efect depurativ si tonic, combate oboseala si trateaza afectiunile stomacului si intestinelor. Se consuma cate trei ceaiuri pe zi.
Coacazele negre se numara printre fructele cele mai bogate in vitamina C in forma activa biologic in toate preparatele nutritionale: infuzie, suc, sirop, vin sau lichior.
Pe langa vitamina C (intre 60- 192mg la 100 g fructe), coacazele negre contin si alte vitamine: A, B2, B3, PP, alaturi de minerale esentiale precum : magneziu, potasiu, calciu, fosfor, brom, fier si zinc.
In comparatie cu alte alimente, coacazele negre au cel mai mare continut de antioxidanti.
Continut: coacaze negre fructe*, usor tocate (100%).
* cultivat ecologic.
Mod de preparare - infuzie pentru uz intern:
1 lingurita de planta la un pahar de apa clocotita, se lasa acoperit timp de 10-15min.
Cutivat/Produs in Polonia.Tara de provenienta: Polonia.
A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj (zi.luna.an).
A se pastra la loc uscat si racoros.