Inulina de agave pudra bio, 250g, Obio
Inulina de agave obtinuta din Tequilana Weber (Agave Albastra) este o fibra solubila si un prebiotic natural, ideala pentru a fi folosita ca ingredient in produsele alimentare pentru o imbogatire cu fibre. Datorita configuratiei anomerice, rezista hidrolizei de catre enzimele digestive. Datorita hidrolizei minime pe care o sufera fructantii, precum inulina de agave, din momentul in care sunt ingerati pana ajung in intestinul gros, carbohidratii trec prin sistemul digestiv fara a fi digerati pana ajung in colon. Fiind un substrat selectiv pentru un numar limitat de bacterii bune pentru colon (bacterii bifide si lactobacili), cresterea acestuia este stimulata si, prin urmare, este capabila sa modifice microflora colonica la o populatie potential mai sanatoasa. Inulina de agave creste, de asemenea, absorbtia de calciu si magneziu, rezultand beneficii clare pentru sanatate, cum ar fi cresterea rezistentei oaselor si reducerea riscurilor de dezvoltare a osteoporozei.
Ingrediente: 100% inulina de agave*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1649Kj/ 387.9Kcal
Grasimi: <0.10g din care saturate <0.10g
Carbohidrati: 7g din care zaharuri 7g
Proteine: <0.10g
Fibre: 90g
Saruri: 3mg
Produs certificat ecologic
Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros, departe de razele soarelui.
Origine: Mexic
Gramaj: 250g