Miezul din boabe de cacao crude nu numai ca sunt fantastic de benefice pentru organism, dar contin si o cantitate impresionanta de:
-antioxidanti - boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment, cu efecte extraordinare si asupra sanatatii pielii.
-magneziu - in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt aliment.
-crom - iarasi, in cantitate mai mare decat in orice alt aliment.
-vitamina C, mai mult decat multe citrice care prin obisnuita le asociem ca fiind foarte bogate in vitamina C.
Asadar, daca consumati boabele de cacao, practic veti consuma o sursa concentrata de antioxidanti, magneziu, crom, si vitamina C. Desi inca nu sunt atat de populare, valorile nutritionale ale boabelor de cacao sunt dupa unii autori cele mai sanatoase dintre toate alimentele.
Puteti adauga in cerealele de la micul dejun o lingura de miez de cacao, sau se pot macina si folosi la prajituri, deserturi, singura limita fiind imaginatia dvs.:)
Produs certificat organic, 200g