Pudra Shatavari Paradisul Verde – pudra din radacina de shatavari din agricultura ecologica. Se poate servi ca ingredient in sucuri, sub forma de infuzie sau adaugata in cereale, lapte, iaurt, smoothie-uri, salate de fructe sau alte preparate, de preferat netratate termic.
Shatavari (Asparagus racemosus) este o specie de asparagus originara din Nepal, Sri Lanka, India si muntii Himalaya. Traditional este folosita in India in special pentru efectele sale reintineritoare asupra sistemului reproducator feminin, iar in Australia mai ales pentru tratarea tulburarilor gastrointestinale si extern, pentru tratarea ranilor. Efectele tamaduitoare ale radacinilor de shatavari sunt benefice pentru o gama larga de tulburari legate de diferite sisteme ale organismului, fiind utila atat femeilor cat si barbatilor:
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | kJ | 1310 |
kcal | 313 | |
Lipide | g | 2,7 |
acizi grasi saturati | g | 1,05 |
Carbohidrati | g | 47,79 |
zaharuri | g | 5,8 |
Fibre | g | 35,23 |
Proteine | g | 6,81 |
Sodiu | g | 0,089 |
Produs/Cultivat in India.
Tara de provenienta: Marea Britanie.